Mediterrán korlát


A csőoszlopokat tetszőleges magasságban lehet összekötni egymással. Tűzi horganyzás után a kért színre festve gyártjuk le. RAL színekben. Szétszedett állapotban szállítható.
 
 
 

 

Mediterrán poller


1 m-es és 1,3 m-es csőoszlop, (60-as és 76-os O)Mediterrán fejjel, járdák, úttestek elválasztására, lezárására javasoljuk. Tűzi horganyzás után a kért színre festve gyártjuk le. RAL színekben és nikkelezett kivitelben.
 
 
 

 

POLLER oszlop
 
1 m-es vagy 0.8 m-es öntöttvas oszlop, kért színre fesve.
 
 

 

Térelzáró oszlop
 
Az öntöttvasból készült, díszes térelzáró, alkalmas forgalom elterelésére, parkolás megakadályozására egyaránt. A rögzítés tartozékként biztosított betéttel, majd az oszlop csavarokkal rögzíthető a betéthez. A kért színre (RAL) festve készítjük.
Méret: 33x66 cm
Súlya: cca. 40 kg

 

Park Lánckorlát oszlop
 
Az egy méteres oszlop öntöttvasból készül, oroszlánfejjel, a kért színre festve adjuk át vevőinknek, melyet lánc ráakasztásával elkerítésre használhatunk.

Méret: 0,8 m - 1 m
A súlya: cca. 15 kg


Zárható Poller-Park
 
Az 1 méteres, illetve 80 cm-es, öntöttvasból készült Poler, illetve Park oszlopot, zárható kivitelben ajánljuk. Többdarabos megrendelés estén, biztosítjuk, hogy azonos kulcsal lehessen az oszlopkat nyitni, illetve zárni, a mellékelt oszloptartó beépítésével! A terméket a kért színre festve gyártjuk.
Méret: 0,8 m - 1 m
A súlya: cca. 12-15 kg

 

Poller csô
 
A 76 mm 0 Poller két féle hosszban készül, 130 cm, illetve 50 cm. A cső végén egy 10 cm-es (magassága) díszes öntöttvas fejjel. A járda és az úttest elválasztására, lezárására javasoljuk. A csövek horgonyozva vannak. A kért színre festve készítjuk.

Méret: 50 cm, 130 cm
A súlya: cca. 6 kg

 

Parkoló Őr
 
Hajlított csőből készült parkoló lezérót, zárható kivitelben készítjük. A rögzítés az alaphoz csavarokkal lehetséges. Többdarabos megrendelés estén azonos kulccsal nyitható, illetve zárható! A kért színre festve gyárjuk.

 
A súlya: cca. 18 kg

 

 

Ro-Bu Kft.
Telefon: +36-30-943-5985
H-6500 Baja, Kölcsey Ferenc utca 23-25/8.
e-mail: robubaja@gmail.com web: www.robubaja.hu