C É G I S M E R T E T Ő

Üzletpolitikánk: "A vevők elégedettsége a mi örömünk, amit a kitűnő szolgáltatásunknak és a humánus kapcsolatainknak köszönthető".

 

Vállalkozásunk 1992-ben alakult Baján, kereskedelmi, illetve szolgáltató tevékenységekkel. A vállal-kozás mára egy több lábon álló Kft-vé fejlődött, mely vállalkozás a hazai piacon sikereket és elismerést vívott ki magának a kültéri bútorok gyártása, forgalmazás terén.

A "RO-BU" Kft. korrekt üzleti  kapcsolatain keresztül biztosítja ügyfeleinek a legkedvezőbb konstrukciókat . Így a megrendelőink gyorsan és kedvező feltételekkel jutnak termékeinkhez, mely termékek, az EU csatlakozás  feltételrendszerében, a versenyképesség megőrzésében is helyt fog állni!

Eredményeinket folyamatos profilbővítéssel, új termékek bevezetésével, a piaci igényekhez való alkalmazkodás révén sikerült elérni. Tevékenységünk kiterjed az ország egész területére. A legszélesebb választékban forgalmazzuk a kültéri bútorainkat, folyamatosan bővülő, az igényeket kielégítő kínálatunkkal. Mottónknak megfelelően legfontosabb célunk a vevők minél gyorsabb és színvonalasabb kiszolgálása.

A Kft. elsődleges feladatának tekinti, hogy a vevők mindent egy helyen kapjanak, (ami lehetővé teszi,  egész utcák  egymással harmonizáló   kültéri bútorokkal való berendezését), széles választékban, kiváló minőségben és elérhető áron..

Az országban szinte minden megye nagyobb Önkormányzatával kapcsolatban állunk, mely települések referenciaként is szolgálnak.  Célunk, hogy minden település Önkormányzata, egyéni és társas vállakozásai is megismerjék termékeinket, a komplett szolgáltatásaink mára már európai szintű megteremtésével, amely tükröződik a korszerűen kialakított üzletpolitikánkban.

 
Logisztika

A Kft. nagy léptékű fejlődése csakis a megfelelő technikai eszközök, technológiák megteremtésével biztosítható. Termékek szállítását is vállaljuk, igény esetén. Míg induláskor nem állt rendelkezésre szállítási kapacitás , addig mára a vevői igények kielégítése céljából a megrendelt termékek szállítását is vállaljuk. Cégünk mindent meg tesz annak érdekében, hogy elérhetőségünk minden téren biztosítva legyen. Cégünknek saját Internet címe van. A vállalat széleskörű választéka, termékpalettája nyomon követhető a www.robubaja.hu weblapon. A jövőben is fontosnak tartjuk az országos hálózatunk további bővítését, de terveinkben szerepel a szomszédos országok piaci igényeinek megismerése, kielégítése is.
 
AUTÓSISKOLA

letölthető szerződés
 
EREDMÉNYEINK


Ro-Bu Kft.
Telefon: +36-30-943-5985
H-6500 Baja, Kölcsey Ferenc utca 23-25/8.
e-mail: robubaja@gmail.com web: www.robubaja.hu